Det lilla företaget med det stora hjärtat

Brösarp

Grön backe med en trägrind.

Behöver du en städfirma i Brösarp?

Söker du en professionell städfirma i Brösarp med omnejd? Kontakta oss på Wikkans Puts & Röj. Här finns erfarenhet och kunnighet som resulterar i ett skinande rent resultat. Kontakta oss redan i dag så hjälper vi dig.

Vad vi gör

Vi kan rengöra all din hushållsutrustning och skåp i köket, såväl som att skrubba diskhon och skura golvet. Vi rengör dusch, handfat och toalett. Vi dammar alla rum, dammsuger, sopar och moppar.

Anlita oss

En kvinna står på en träpall och torkar av köksskåp.

Kostnader och vad som ingår

Startstäd/Veckostäd: 350kr/h (50% av arbete) 175kr/h

Fast tidsåtgång/kvm (grupparea se nedan) på bostaden gör det enkelt att uppskatta kostnaden för vårt uppdrag. OBS!! Alla avtal inleds med vad vi kallar ”startstäd”, tidsåtgången för det är cirka dubbelt så lång tid som för det normal ”veckostädningen”. (ej inräknat i exempel nedan).

Yta i kvm Tid
0- 55 kvm 2 timmar
55- 110 kvm 2-3 timmar
110- 145 kvm 3-4 timmar
145- 175 kvm 4-5 timmar
175- 205 kvm 5-6 timmar
205- 255 kvm 6-7 timmar

 

Letar du efter en kompetent städfirma?

Wikkans Puts & Röj städar allt. Det finns flera goda poänger med att anlita en professionell firma som städar. Först och främst frigör du egen tid, som du kan lägga på din kärnverksamhet (för dig som är företag) eller på andra projekt (om du är privatperson). Du får det dessutom renare och fräschare om städningen görs av ett proffs. Detta främjar hälsa och skapar trivsel.

Beräkna pris