Det lilla företaget med det stora hjärtat

Kristianstad

Hustakvy över Kristianstad i Skåne.

Kompetent städfirma i Kristianstad

Har du svårt att få tiden att räcka till i vardagen? Har du ständigt dåligt samvete för smutsen i hörnorna? Ta det lugnt och koppla av! Din städfirma i Kristianstad, Wikkans Puts & Röj, täcker upp med hemstädning där tid eller intresse inte finns. Vi putsar bort ditt dåliga samvete och ger dig tid över för det du vill göra.

Anlita oss

En kvinna diskar en skål med en diskborste.

Vilka erbjuder ni städtjänster till?

Vi erbjuder städtjänster till både privatpersoner och företag i Kristianstad med omnejd. Vi håller en hög kvalitet på våra tjänster och är alltid flexibla, för att på bästa sätt kunna möta våra kunders önskemål och behov. Du väljer vad vi ska göra och hur ofta det ska bli gjort.

Vi kan städa allt eller valda delar som till exempel fönsterputsning. Efter ett samtal med kunden och bedömning av lokalerna kommer vi tillsammans fram till en lösning som är passande.

 

Letar du efter en kompetent städfirma?

Wikkans Puts & Röj städar allt. Det finns flera goda poänger med att anlita en professionell firma som städar. Först och främst frigör du egen tid, som du kan lägga på din kärnverksamhet (för dig som är företag) eller på andra projekt (om du är privatperson). Du får det dessutom renare och fräschare om städningen görs av ett proffs. Detta främjar hälsa och skapar trivsel.

Beräkna pris