Det lilla företaget med det stora hjärtat

Tollarp

Två unga flickor är påväg in i en gul buss.

Söker du städfirma i Tollarp med omnejd?

Få kompetent hjälp som gör det riktigt rent, oavsett om det rör sig om privata bostäder eller företagsfastigheter i Tollarp med omnejd. Kontakta oss om du vill ha hjälp.

Vad kan ni hjälpa till med?

Vi rengör din hushållsutrustning och skåp i köket såväl som att skrubba diskhon och skura golvet. Vi rengör dusch, handfat och toalett. Vi dammar alla rum, dammsuger, sopar och moppar.

Anlita oss

En vit diskbänk där en kvinna torkar med en trasa.

Kostnader och vad som ingår

Startstäd/Veckostäd: 350kr/h (50% av arbete) 175kr/h

Fast tidsåtgång/kvm (grupparea se nedan) på bostaden gör det enkelt att uppskatta kostnaden för vårt uppdrag. OBS!! Alla avtal inleds med vad vi kallar ”startstäd”, tidsåtgången för det är cirka dubbelt så lång tid som för det normal ”veckostädningen”. (ej inräknat i exempel nedan).

Yta i kvm Tid
0- 55 kvm 2 timmar
55- 110 kvm 2-3 timmar
110- 145 kvm 3-4 timmar
145- 175 kvm 4-5 timmar
175- 205 kvm 5-6 timmar
205- 255 kvm 6-7 timmar

 

Letar du efter en kompetent städfirma?

Wikkans Puts & Röj städar allt. Det finns flera goda poänger med att anlita en professionell firma som städar. Först och främst frigör du egen tid, som du kan lägga på din kärnverksamhet (för dig som är företag) eller på andra projekt (om du är privatperson). Du får det dessutom renare och fräschare om städningen görs av ett proffs. Detta främjar hälsa och skapar trivsel.

Beräkna pris