Det lilla företaget med det stora hjärtat

Flyttstädning

En familj sitter på golvet i ett tomt rum. De har flyttkartonger omkring sig.

Flyttstädning hos Wikkans

Låt oss utföra flyttstädningen i och runt Kristianstad. Du har nog med saker att tänka på under din flytt. Lägg tiden på att flytta in på det nya stället, och låt oss städa vid din utflyttning. Ta kontakt med oss här.

Unna dig flyttstädning

När lägenheten eller huset är tömt, och flyttlasset gått mot ett nytt liv, är det skönt att kunna släppa det gamla. Att inte behöva tänka på matresterna bakom spisen, luddet i torktumlaren och allt annat som behöver fixas är en lyx du har råd att unna dig. Lägg din tid på att ordna ditt nya hem istället, så fixar vi flyttstädningen. Ta kontakt med oss här.

Anlita oss

Närbild på nycklar, man kan ana flyttlådor i bakgrunden.

Pris för flyttstädning

Flyttstädning upp till 100kvm: 92kr/kvm

Flyttstädning över 100kvm: 85kr /kvm

Balkong/uterum städas också, det tillkommer en extra kostnad om 600kr för inglasad och 300kr för icke inglasad balkong eller uterum. När du beställer flyttstäd slipper du också att oroa dig över slutbesiktningen. Vi garanterar en städning som håller måttet, vi försöker även vara med på besiktningen i så stor utsträckning som möjligt.

Detta ingår:

  • Dammtorkning av horisontella ytor
  • Dammsugning av golvytor
  • Damning av tak och väggar
  • Torka av dörrar, dörrfoder, lister
  • Putsa glaspartier inner- och ytterdörrar

 

Letar du efter en kompetent städfirma?

Wikkans Puts & Röj städar allt. Det finns flera goda poänger med att anlita en professionell firma som städar. Först och främst frigör du egen tid, som du kan lägga på din kärnverksamhet (för dig som är företag) eller på andra projekt (om du är privatperson). Du får det dessutom renare och fräschare om städningen görs av ett proffs. Detta främjar hälsa och skapar trivsel.

Beräkna pris