Det lilla företaget med det stora hjärtat

Företagsstädning

En kontorslokal med öppet kontorslandskap.

Städning för företag i Kristianstad med omnejd

Om du ofta har kunder som kommer på besök till ditt kontor, har du all anledning att tänka på vilken miljö du möter dem i. I samma stund som din kund kliver över tröskeln på kontoret, har personen gjort sig en uppfattning om dig. Om ditt kontor är stökigt så finns det en risk att kunden tror att du sköter ditt jobb på samma vis. Det är helt enkelt viktigt att ha det snyggt och städat runtomkring sig. Beräkna pris för att anlita företagsstäd.

Det kan vi hjälpa dig med inom företagsstäd

Wikkans Puts & Röj hjälper dig att skapa en miljö på ditt kontor som är inbjudande och välkomnande för dina kunder. Vi håller alla ytor fräscha, tömmer dina papperskorgar och ser till att fönster och speglar är skinande blanka. Några av de orter där vi har företagsstäd i är Everöd, Tollarp, Kristianstad, Brösarp, och Degeberga.

Anlita oss

 

Letar du efter en kompetent städfirma?

Wikkans Puts & Röj städar allt. Det finns flera goda poänger med att anlita en professionell firma som städar. Först och främst frigör du egen tid, som du kan lägga på din kärnverksamhet (för dig som är företag) eller på andra projekt (om du är privatperson). Du får det dessutom renare och fräschare om städningen görs av ett proffs. Detta främjar hälsa och skapar trivsel.

Beräkna pris